Boka in din race dag hos oss

Testa själv eller ta med polarna

MK Eskil erbjuder alla möjligheten att köra bilar av hög kvalité på banor som är EM certifierade. Vi har två banor att erbjuda: Off-road körning med grus och hopp eller On-Road med bra grepp och tight racing. Missa inte chansen att ta del av Eskilstunas unika upplevelse, kontakta oss genom informationen nedan för att boka in en tid. Vi har även möjligheten att hålla i evenemang 

Såhär fungerar prova på

För alla som är intresserade erbjuder MK eskil möjligheten att prova på radiostyrt på en av Sveriges finaste anläggningar.

Klubben äger för tillfället fyra shortcourse bilar som går att låna för 50 Kr/ack. (Ett batteri räcker för 20-30 minuters körning). 

Har du en egen bil som du vill testa att köra på bana? Då är det helt gratis att provköra på våra banor första gången. Kontakta gärna oss i förväg så kan vi hjälpa dig att komma igång.

Innan du börjar köra behöver du ha koll på följande saker

-På plats finns det alltid minst en banvärd som kan instruera och svara på frågor. 

-Banans körriktning

-Hur man gasar, bromsar och vilket håll bilen svänger åt när du vrider på ratten.

-Se över vilka andra bilar som finns på banan. Om de är snabba kan det vara bra att hålla sig på utsidan av banan för att släppa förbi dem.

Hitta hit

Från E 20 tar man avfarten mot väg 129. I rondellen svänger man av mot Motorstadion. Följ sedan vägen. Banan är första byggnaden på höger sida.

Bra att tänka på

När man kör RC är det bra att ha på sig tåliga kläder, smuts och damm kan förekomma när man minst anar det.