Start se

MK Eskil grundades 1977 och har utvecklats från att från början endast ha byggt plastmodeller till att i dagsläget vara en av de största och mest aktiva klubbarna i Sverige inom radiostyrd bilsport. Klubben har ungefär 100 medlemmar varav många tävlar aktivt på alla nivåer. Genom åren har flera förare från klubben vunnit diverse mästerskapstitlar. MK Eskil arrangerar också flertalet tävlingar varje år, både inomhus och utomhus, såväl inom track som offroad. Under åren har flera mästerskapstävlingar arrangerats såsom Europamästerskap i 1:12 track, 1:8 track, 1:8 offroad samt ett antal Efra GPs, Nordiska Mästerskap och Svenska Mästerskap i olika klasser. Följ oss via Facebook för fortlöpande information.

Arbetshelg på gröndal 22-23 oktober

Nu till helgen 22 – 23 oktober gör vi sista rycket för säsongen på Gröndal ring med en arbetshelg. Vi är tacksamma för all hjälp som går att få! På agendan är grovjustering på vissa ytor av den nyss utlagda leran. Höststädning av anläggningen. Nerkoppling av el och vatten etc. Föreningen bjuder på mat för …

Läs mer

Modellklubben Eskil inbjuder till Mittsvenska On Road 10 september.

Välkommen till finalen säsongen 2022 i Mittsvenska On Road på MK Eskilsanläggning Gröndal Ring på Eskilstuna Motorsportcenter.Tävlingen anordnas ifull överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundetsnationella tävlingsbestämmelser och Mittsvenska On Road tilläggsregler.

Läs mer

The New Normal Race 28-29 maj

I maj är det dags för The New Normal Race ute på Gröndal för 1/8 el- och nitro buggy.

Läs mer